BLUEGGCreate Positive Change

Lichaamstaal voor Business
WORKSHOPS

Iedere ondernemer heeft voortdurend te maken met klanten, collega’s of partners.
Je communiceert dus continue met je omgeving. Maar communiceer je altijd wat je wilt vertellen?

Wij presenteren onze workshop:

“Als je lichaam spreekt, kun je maar beter je mond houden!”

Over de workshop
Je eigen lichaamstaal beïnvloedt voor 93% wat anderen denken of voelen over jou.
Als je congruent communiceert, dan wordt je geliefd en vertrouwd. Als je de verkeerde signalen uitzend (vaak zonder dat je het weet), dan zal je carrière, relaties en zelfzekerheid eronder lijden. 95% van alle personen brengen elke dag met hun lichaamstaal een heel andere boodschap over dan ze echt bedoelen.
Voorbeeld 1: Je geeft aan dat je iets goed vindt, maar onbewust schud je met je hoofd ‘nee’. Je merkt het zelf niet, omdat het je normale en spontaan aangeleerde manier van spreken is, maar de persoon die je boodschap ontvangt voelt zich niet overtuigd.
Voorbeeld 2: Als je de gewoonte hebt om je neus aan te raken, dan zouden anderen dit kunnen zien als een teken van liegen. Je mag dan de gewoonte hebben om de waarheid te zeggen, maar anderen zien het verschil niet. Onbewust interpreteren anderen dit gebaar als onbetrouwbaar en beoordelen je op basis van je lichaamstaal.
Waarom zou je het risico lopen om verkeerd verstaan te worden als je het kan vermijden?
De kennis van specifieke lichaamstaal staat je toe om je aanpak te veranderen en enkel actie te ondernemen met het beoogde resultaat. Stel je voor hoe schadelijk het zou zijn als je tijdens een sollicitatie interview de liegende houding van de kandidaat niet opmerkt? Als je weet hoe lichaamstaal werkt, dan zal je in staat zijn om valkuilen te vermijden en de juiste kandidaat aan te trekken. Daarnaast kan je op basis van het lezen van de lichaamstaal ook verkiezingen voorspellen en kan de kennis je EQ beïnvloeden. Tijdens onze workshops krijg je inzicht in de aanpak en laten wij je beleven hoe je dit kunt zien.

We verzorgen graag een workshop voor u.© 2016 BLUEGG Contact Me