BLUEGGCreate Positive Change

Persoonlijke Ontwikkeling

"Zie je Succes"


Dit unieke 2 daagse programma is gericht op groei van je emotionele intelligentie (EQ). Uit onderzoek blijkt dat mensen die succesvol zijn, vaker een hogere emotionele intelligentie hebben.Harvard Business Review says :
Emotional Intelligence is the key to professional success
Dit programma heeft als doel je verder te ontwikkelen en te laten groeien in je functie maar ook als mens. Dit zal uiteindelijk de persoon en het bedrijf ten goede komen. Onze unieke aanpak is voornamelijk gericht op vaardigheden die de emotionele intelligentie (EQ) van mensen verhogen. Hierdoor ontstaat er groei op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.
Uit onderzoek blijkt dat mensen die succesvol zijn vaak een hoge emotionele intelligentie hebben. Een hoge emotionele intelligentie voorspelt dus in hoge mate iemands succes. Gedurende de trainingen zal er veel gewerkt worden met ervaringsmomenten. Door het te laten ervaren zullen deelnemers nieuwe vaardigheden sneller eigen gaan maken.

Het programma start met een meting van emotionele intelligentie. Deze meting zal de basis vormen voor het trainingsprogramma, waarin we uitleg geven over emotionele intelligentie en over de scores van de meting.

Het vermogen om eigen emoties en emoties van anderen waar te nemen is een belangrijk onderdeel bij emotionele intelligentie. Er is dan ook veel aandacht voor ”lichaamstaal voor business” in onze programma’s. Je leert o.a. verschillende lichaamshoudingen te herkennen bij jezelf en bij anderen en hoe het voelt om andere houdingen te gebruiken.
Micro expressies komen ook ruim aan bod en we gebruiken hier onze speciaal ontwikkelde training video’s (METV) voor. De zeven universele
micro expressies worden op een interactieve manier behandeld en ook hier laten we deelnemers vooral veel zelf ervaren. Onderzoek heeft aangetoond dat kennis van lichaamstaal de emotionele intelligentie met 3 tot 20 punten kan laten stijgen.
Naast het herkennen van emoties is een volgende stap in ons programma; hoe kan je dit inzetten op persoonlijk en zakelijk vlak? Hier kan elke deelnemer zijn/haar eigen route in aangeven.

Het programma bestaat uit twee dagen waar we in groepssessies aan de slag gaan
. Het programma wordt op ”maat gemaakt” naar wensen en behoeften van deelnemers. In het programma is lichaamstaal en micro expressies altijd opgenomen, daarnaast kunnen deelnemers ook hun leerdoelen aangeven waar ze meer focus op willen. Enkele voorbeelden van leerdoelen zijn; Presenteren - Coachen - Onderhandelingsgesprekken - Sollicitatiegesprekken - Netwerken - Vergaderen - Verkoopgesprekken etc..

Gedurende het programma is er voldoende ruimte om aandachtspunten op te pakken en is er veel direct toepasbaar door de deelnemers. Aan het einde van de training is er een certificaat voor de deelnemers bij een positieve afsluiting van het programma,
De trainingen zullen plaatsvinden op onze eigen inspirerende trainingslocatie te Maastricht. Deze locatie is zeer rustig gelegen en straalt alles behalve een klaslokaal uit. De mogelijkheid bestaat om bij een groepsaanmelding, een andere locatie in overleg te bepalen.
De groepstrainingen zijn ingericht voor maximaal 8 deelnemers per groep. Bij elke training
zetten wij 2 ervaren trainers in. Hierdoor trainen wij effectief en efficiënt met veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

Investering: €1075 excl. btw (inclu
sief 2 x lunch, SEI EQ meting, documentatie en certificatie)

© 2016 BLUEGG Contact Me